0.00

Personal Transporter Nederland

Airwheels, elektrisch skateboard of step en personal transporters

De beste Airwheels, goedkoopste Smart Balance wheels, beste en mooiste Segway’s kopen of elektrische skateboards vergelijken doet u ook bij de grootste online winkel in Nederland. En dat is Personal Transporter Nederland. We leveren diverse elektrische skateboards en steps in alle prijsklasse’s zodat u bij ons altijd uw beste Airwheels balance boards kopen kunt, die het beste bij uw budget past.

Zit er verschil in prijs? Waar zit dit verschil dan in?

Meestal is het uiterlijk van diverse aanbieders gelijk, het verschil in prijs zit dan vaak in extra sterke batterijen, remote controller in- of exclusief en natuurlijk de sensoren. Hoe meer sensoren hoe beter de balans, hoe makkelijker en beter u ermee overweg kunt. En de kwaliteit van de motor kan ook een beslissende en doorslaggevende factor zijn.

Zit er verschil in de motor?

Onze motoren die we gebruiken worden gemaakt in Duitsland en worden speciaal geïmporteerd, om zo verzekerd te zijn van het maximale aantal sensoren wat nodig is om een goede werking en lange levensduur te garanderen. Ook hier hebben we niet op kosten bespaard.

Garantie, hoe zit het daarmee?

U heeft standaard 12 maanden garantie op alle produkten. Veel aanbieders bieden geen garantie. Wij adviseren om altijd een product in deze prijsklasse met garantie te kopen, maar dit is natuurlijk uw eigen beslissing.

U kunt ervoor kiezen om in een fysieke winkel in Nederland uw Airwheels, elektrische step of skateboard of Smart Balance bord te kopen, maar wij bieden online een ruime keuze die u thuis op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. Lees daarom de productbeschrijving goed door voor u beslist.

 

betalingenpersonaltransporter

Personaltransporter.nl

Spanjaardsdijk 36
8111 RM Heeten

Tel: 0572-367861
info@personaltransporter.nl

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Ook op Facebook!

De waardering van www.personaltransporter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.