0.00

Verzending

Verzendwijze

Bij Personal Transporter.nl wordt uw bestelling met zorg ingepakt en verzonden. Wij rekenen voor u geen verzendkosten. Alle bestellingen worden met DHL verzonden, en u krijgt per email tracktrace nummers zodra uw bestelling verzonden is. Ook als de zending als pakket wordt verzonden, is dit voor u kosteloos.

Alleen volledig betaalde bestellingen worden verzonden. Om track en trace nummers te ontvangen controleert u goed of u uw juiste e-mailadres heeft ingevuld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde gegevens.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het te laat bezorgen van bestelde producten. Voor 16.00 besteld wordt door ons altijd dezelfde werkdag verzonden, na 16.00 besteld wordt de eerstvolgende werkdag ‘s ochtends verzonden.

Post naar Belgie, Duitsland en Frankrijk is langer dan 1 dag onderweg, hier kunnen we niets aan wijzigen. Ook hiervoor geldt dat elke bestelling voor 16.00 wordt dezelfde dag nog opgestuurd.

U kunt bij ons geen producten afhalen. Wij zijn een internetwinkel en geen fysieke winkel.

 

Voorlopig leveren wij alleen aan Nederland.

 

betalingenpersonaltransporter

Personaltransporter.nl

Spanjaardsdijk 36
8111 RM Heeten

Tel: 0572-367861
info@personaltransporter.nl

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Ook op Facebook!

De waardering van www.personaltransporter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.