0.00

Vragen

Verkeersregels en Vragen

Hoe lang duurt het voor ik de Smart Balance Wheels kan besturen?

– Al na een paar minuten heeft u genoeg balans om te kunnen sturen en binnen een half uurtje gemiddeld zult u probleemloos kunnen rondtoeren.

Hoeveel gewicht kan een Smart Balance Board dragen?

– Er zit een minimaal gewicht van 20 kg en een maximum van 120 kg verbonden aan de Smart Balance Boards. Genoeg om de meeste personen te kunnen dragen.

Hebben jullie een afhaalmogelijkheid?

– Nee, we hebben bewust gekozen voor een onlineshop zodat we geen winkelpand en personeel hoeven te inhuren om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Kan het balance board tegen nat weer?

– De Smart Balance boards, zijn, net als onze andere produkten, level IP54 vastgesteld. Dit betekent dat hij spatwaterdicht en stofdicht is. Dus hij kan gemakkelijk tegen een regenbui. Wel raden we je aan niet in een grote plas water te rijden.

Moet ik de Smart Balance Wheels verzekeren?

– Nee. Omdat de motor niet rijdt als u niets doet, en er dus spierkracht nodig is om voort te bewegen valt deze volgens ons nu zelfs nog onder noemer elektrische fiets, en hiervoor geldt geen verzekeringsplicht, en heeft u geen rijbewijs en/of kentekenbewijs nodig. U mag er sinds 3 december niet meer mee op de openbare weg rijden. Op eigen terrein mag u uiteraard gewoon rijden
Bron: Verkeersregels elektrische fiets

Is de off-road City crosser een bromfiets?

-De Segway Off Road City Crosser is aangewezen als bijzondere bromfiets. Voor bijzondere bromfietsen is geen rijbewijs nodig en er mag mee op de openbare weg worden gereden. (Wel geldt de verzekeringsplicht). Voor meer vragen over wetgeving omtrent bijzondere bromfietsen: rijksoverheid

Mag ik met een Unicycle op de openbare weg?

– Ja, de elektrische eenwieler of Smart Balance Board is in Nederland toegestaan. Volgens de verkeerswet NIET maar volgens de RDW is het WEL TOEGELATEN. Een elektrische eenwieler valt niet onder voertuigen omdat voertuigen 2 wielen moeten hebben om als voertuig te kunnen worden aangemerkt.

Klopt het dat in jullie produkten Duitse motoren zitten?

– Ja, de motoren die we gebruiken zijn voorzien van Duitse chiptechnologie, en hebben allemaal het maximale aantal sensoren om zo zeker te zijn van degelijkheid en langdurige kwaliteit. Ook de motorbron wordt in Duitsland geimporteerd.

Als het regent, kan ik dan ook de Smart Balance Wheels gebruiken?

– Beter van niet, Alles is wel level IP54 vastgesteld, maar dit geldt voor spatwater.
 .

Versturen jullie ook naar Belgie?

– Ja, voorlopig versturen wij alleen naar Nederland, Belgie en Duitsland.
 .

Heb ik garantie op produkten uit jullie shop?

– Ja, bij ons heeft u 3 mnd lang volledige garantie. Wel zo veilig met dit soort aankopen. Meer hierover vindt u op op onze pagina Klantenservice of op de pagina Personal Transporter Nederland
.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze hieronder om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Personaltransporter.nl

Spanjaardsdijk 36
8111 RM Heeten

Tel: 0572-367861
info@personaltransporter.nl

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Ook op Facebook!

De waardering van www.personaltransporter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.